Allergimat for alle

Siw Raw kake

Et kurs for inspirasjon og matglede- med demonstrasjon, smaksprøver og teori.

Et kosthold uten allergener skal smake like godt og være like enkelt å lage som annen mat.
Mat uten:
Laktose, Gluten, Kasein (melkeprotein)
Intro kosthold ved mageplager (irritabel tarm)
God mat lages med ekte råvarer og masse kjærlighet

Målgruppe: primært for kokker. Passer også for mat- og helselærere, helsepersonell og andre med interesse allergitilpasset mat.
Kurset gjennomføres som halv- eller heldagskurs

Siw Bugge Gjerdevik, adjunkt, mat- og helselærer, kokk. Matelsker med lang erfaring i kokkefaget.
& Ragnhild Lekven Fimreite, klinisk ernæringsfysiolog og lektor. Allsidig erfaring med overvekt/livsstilssykdommer fra sykehus, kurs/foredrag, mage-tarm problematikk (IBS). Genuint opptatt av mat.