Kosthold i vekstfasen

siw kokk, glad grønt kurs

Et kurs der du kan se, smake og lære mer om hva som skal til for et optimalt kosthold for barn og unge.

  • Hvilke næringsstoffer blir det ofte for lite av?
  • Hvordan gjøre måltidene mer næringsrik på en enkel, billig og smakfull måte?
  • Hvordan få sunn mat til å smake godt ?
  • Hvordan lage hverdagsmat som passer for alle?

Målgruppe:  helsepersonell, pedagoger (mat- og helselærere /barnehagepersonell) og kantineansatte.

Tema: kostholdets betydning for vekst, overskudd og optimalt læringsutbytte hos barn og unge. Inkluderer psykisk helse, allergi og intoleranser.

Kursholdere:
* Siw Bugge Gjerdevik, adjunkt, mat- og helselærer og kokk. Lang erfaring som mat- og helse lærer, matelsker og kokkefag.
* Ragnhild Lekven Fimreite, klinisk ernæringsfysiolog. Lang erfaring med overvekt/livsstilssykdommer, kurs/foredrag, mage-tarm problematikk (IBS).

 

Kurset kan tilbys som halv- og helsdagskurs.
Ta kontakt for tilbud og en uforpliktende prat.