Et kurs der du kan se, smake og lære mer om hva som skal til for et optimalt kosthold for barn og unge.
- Hvilke næringsstoffer blir det ofte for lite av?
- Hvordan gjøre måltidene mer næringsrik på en enkel, billig og smakfull måte?
- Hvordan få sunn mat til å smake godt ?
- Hvordan lage hverdagsmat som passer for alle?
Målgruppe: helsepersonell, pedagoger (mat- og helselærere /barnehagepersonell) og kantineansatte.
Tema: kostholdets betydning for vekst, overskudd og optimalt læringsutbytte hos barn og unge. Inkluderer psykisk helse, allergi og intoleranser.
Kursholdere:
* Siw Bugge Gjerdevik, adjunkt, mat- og helselærer og kokk. Lang erfaring som mat- og helse lærer, matelsker og kokkefag.
* Ragnhild Lekven Fimreite, klinisk ernæringsfysiolog. Lang erfaring med overvekt/livsstilssykdommer, kurs/foredrag, mage-tarm problematikk (IBS).
Kurset kan tilbys som halv- og helsdagskurs.
Ta kontakt for tilbud og en uforpliktende prat.