Fermentert Kimchi Siw Raw

Smakfullt, nyttig og rent

Vi er opptatt av gode smaker og gode råvarer. Alt tilberedes for hånd og helt fra bunnen av, for at hvert produkt skal oppnå best mulig smaksopplevelse.

Forside

Siw Raws egen kimchi

Jeg er stolt av at min egen Kimchi har blitt analysert i et laboratorie via UIB ved forskningsmidler fra FOU. Vi kan dokumentere en vellykket fermentering med innhold av over 250 millioner kolonidannede melksyrebakterier pr 100 ml.  Det er gøy å gi råvarene lang holdbarhet og superkrefter ved fermentering! Vi trenger flere melkesyrebakterier i våre moderne tarmer! Grønnsakene i kimchi ble også analysert for kolonier av melkesyrebakterier før fermenteringen, da var tallet 1000 pr 100 ml.

Fermentert Kimchi, Siw Raw

Fermentert

Smakfullt, nyttig og rent. Fermentert mat er en viktig kilde til gode bakterier i våre moderne tarmer. Berik bakteriefloraen i tarmen din ved å inkludere fermentert mat og drikke i små mengder hver dag.


Raw kaker

Våre produkter er først og fremst nytelse. Kakene eller kulene er laget av rene næringsrike råvarer, rike på vitaminer og mineraler, proteiner og sunne fettsyrer. Målet er en herlig smaksopplevelse som metter og gir næring. Passe like godt på festbordet som påfyll av energi i løpet av arbeidsdage og på tur. Unn deg nytelse med god samvittighet!


Raw ketokaker

Vi ønsker også at du som lever på Ketodiett av ulike grunner skal kunne oppleve søte, nærende nytelser. Produktene er laget av de samme rene råvarene, men dadlene er byttet ut med fermentert og tørket Munkfriut som er godkjent søtning til formålet. Målet er en herlig smaksopplevelse som holder nivået av karbohydrater nede og blodsukkeret stabilt.



Siw Raw på Instagram