Denne raw peanøttkaka består av tre lag som til sammen gir gode smaker og kombinasjoner av salt og søtt. Kaka lager du hovedsakelig av rå nøtter, rå kakao og dadler . Oppskriften passer til en kakeform på 20-22 cm, eller den kan lages i en rektangulær form og skjæres opp i kvadratiske biter. Dette er smakfull energi!
Porsjoner: 8
Fyldig tomatsuppe
Barna mine spiser dessverre ikke så mange rå tomater. Men så er det også tomaten som er den grønsaken som helst skal varmes for at vi kan nyttiggjøre oss av verdifull lykopen. Tomatsuppe med varme og fylde, av tomater, løk, hvitløk, paprika, chili og linser er rent og godt, og mettende for alle. Dette er også mat for de gode bakteriene i tarmen, både med og uten egen kokt kraft.
Her er ingen gluten, melk eller animalske produkter om du bruker grønsakskraft/buljong.
Sjokoladekake med banan
Denne kaka er saftig og søt, smaken av bananer og kakao er barndom for meg. Den er rask å lage, kjekk å oppbevare viss den ikke skulle bli spist opp, og super å ha i fryseren. Sammen med friske bringebær, litt appelsinblomsthonning og ingefærcrunch blir den også overraskende for voksne.
Server den gjerne med syrlige bær og crunch med smak av ingefær.